Chocolade transfersheet

Bij Annies Bakspulletjes verkopen we hele gave en eenvoudig te gebruiken chocolade transfersheets. Je krijgt hierdoor zowel een gevormd chocolaatje als dat er een afbeelding op gedrukt wordt. Adriënne Peursem van Bakkriebels was zeer enthousiast over onze chocolade transfersheets en schreef er een review over. ( https://bakkriebels.nl/?s=transfersheet )

How to?

Je giet gesmolten chocolade in de vormpjes, waarna je de sheet zachtjes heen en weer schudt om de chocolade goed te verdelen. Na ongeveer een uur in de koelkast kun je de chocolaatjes er gemakkelijk uitdrukken en zijn ze klaar voor gebruik. Voor een duidelijke instructie; zie het filmpje onderaan.

Let op !!! Om chocolade weer goed hard te krijgen dien je de chocolade te tempereren,

Op google kunt u hier veel filmpjes over vinden.


Belangrijke Info en ingredienten:

 De transfersheets zijn gemaakt van cacao boter, maizena, melkpoeder  en  bevatten kleurstoffen ( E nummers E102 / E110 / E124 / E133 /E151) die bij teveel gebruik schadelijk kunnen zijn . Bij allergieen voor kleurstoffen deze platen niet gebruiken.


Bij 10 en meer vellen krijgt u 20 % korting met de code 200.

Groothandel-prijzen bij 100 stuks of meer (graag een bericht voor de prijzen).

LET OP! In sommige afbeeldingen kan een kleine beschadiging zitten. Dit is zeker niet hinderlijk en valt vaak helemaal niet op in het chocolaatje.

 

 

 

 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2023 Annies bakspulletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel