Retourneren

Voldoet een product niet aan je verwachtingen, dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door ons een e-mail te sturen naar: info@anniesbakspulletjes.nl.

Het termijn gaat in op de dag na ontvangst van bestelling. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

  • Wij verwachten dat er zorgvuldig met het product en de verpakking wordt omgegaan.
  • Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.
  • Heb je het artikel meer geprobeerd/gebruikt dan redelijkerwijze nodig is om het product te beoordelen, dan heeft Anniesbakspulletjes.nl het recht om waardevermindering op het product in rekening te brengen.
  • We zouden het fijn vinden als je een kopie van de pakbon meestuurt en aan wilt geven waarom je het artikel retourneert

Terugbetalen aankoopbedrag
Wij zullen het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroeping hebben ontvangen aan je retourneren. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten terug hebben ontvangen.

Onvoldoende gefrankeerd
Anniesbakspulletjes.nl accepteert retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Als dit het geval is zullen de kosten achteraf in rekening worden gebracht. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden alleen gecrediteerd, wanneer de volledige order binnen 14 dagen herroepen wordt. Wanneer een deel van een order geretourneerd wordt, crediteren wij de bezorgkosten niet.


Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie (non-conformiteit) van toepassing. Je kunt er van uitgaan dat al onze producten doen, wat je er in alle redelijkheid van kunt verwachten.

© 2014 - 2023 Annies bakspulletjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel